Back- und Kochschule

Levantine bread & mezze – EN

with Grazia De Martino

In this workshop, we will immerse into the world of authentic Middle Eastern baking. Drawing from a decade of living in the Middle East and a deep understanding of Middle Eastern culture and hospitality, Grazia from Grazia’s baking will guide you through the history, flavors, and traditions of some of the region’s most beloved breads like Pita, Manakish, Ka’ak al Quds and vegetarian Lahmacun.

In this hands-on experience we will work with different doughs, practice shaping techniques, and experiment with both traditional and modern baking methods.
Alongside the bread, we will also prepare a selection of mezze to complement the flavors, including hummus, labneh, smoky eggplant mutabbal, and a fresh, zesty salad.

This Workshop will be held in English with course material in English and German.

Alle Termine

Datum
Donnerstag, 05. Februar 2026
18:00–22:00 Uhr

Sprache
English

Veranstaltungsort
Museum Mühlerama Seefeldstrasse 231
8008 Zürich

Kursleitung
Grazia De Martino

Kosten
CHF 165.00 Catering included

Anmelden
Grazia De Martino

ist die Macherin hinter Grazia‘s Baking. Die Mutterschaft gab ihr die Möglichkeit zu entschleunigen und mit ihrer Lievito madre «Grannie» zu experimentieren. Grazia vermittelt mit Hingabe Techniken und Fertigkeiten für das Backen in der Haushaltsküche auf Englisch mit charmantem italienischen Akzent. Sie hat mehr als ein Jahrzehnt im Nahen Osten gelebt und dort eine grosse Liebe und ein tiefes Verständnis für die lokale Küche entwickelt. Sie liebt es, italienische und nahöstliche Geschmackswelten zu verbinden und dabei das Mittelmeer zu feiern.